Majrocken var grymm!!

Tjoo alla!

Majrocken igår var grymm! Panterass & distortion var grymma som vanligt! &  fan vad Love and duct tape var grymma!! :D sånt jäkla drag!

Jaja.. vi tar det från början kanske... ;)

Jennifer o jag kom dit typ 5 över 3... Men som tur var så var det ett band ssom hade anmält sig sjuka o inte skulle spela så dom fördröjde det med en halv timme elr nått sånt. TUR! :)
Väl där mötte vi emil också! ;)

Sen lyssnade vi på Distortion 6 det andra bandet som spelade efter dom. Sen var det Panterass. Lyssnade på dom. Sen drog vi o åt på Mc donalds! (*host, host*) O Sen tilbaks till Stadsparken.
Drog runt lite där, lyssnade när det var några som spelade... ja.. vi avr ganska uttråkade där en stund. :P Men sen blev det dödsdemokraterna! Jäkligt bra faktiskt! :)

Sen efter dom så stannade vi kvar framme vid scen o där träffade vi Madde(Sveriges bästa lärare) O typ snackade med henne. Sen stod vi längst framme vid scen när Love and duct tape spelade. dom var så jäkla grymma! Dom var faktiskt bättre än väntat! ;) Sen efter spelningen så stod vi kvar o pratade i typ en kvart/20 min innan vi gick tog bussen hem!

En kanonlyckad kväll! En kväll att minnas! ;)

Bilder kommer! (finns redan på min facebook...!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0