Nej...

Fan. Allting gick fel ikväll. Är ett under att jag lever... men, olykan kommer väl nästa gång då... :P

Jag hatar att jag skyller på Lina. Det kanske inte är hennes fel men jag fick kännslan av det. Jag kännde mig ignorerad redan från start. Att hennes "nya" elever som var med var viktigare.
Men nej! Nu ska jag inte skriva en massa skit här!!

Hästen sår iaf utan en sko. Halt som fan. Mitt själförtoende är obefintligt & allt är skit.

Jag har inte ätit nått idag kom jag just på.. men nee,, jag är inte hungrig. Inte trött. Bara ledsen.

Nu ska jag övertyga mamma om att jag inte behöver äta, sen sova lite.(om jag kan)
Tävling på Lördag..

Tralalala..

Spela gitarr blir bara roligare & roligare ju ducktigare man blir! :)
Nu börjar jag på att på riktigt kunna spela dom flesta låtarna...

Just nu sitter jag & funderar på sista tonen i "melodislingan" på Någon att hålla i hand.. haha Det gåååår inte!!? xD

jaja, nu ska jag fortsätta...
Krams

The Abyss

Vill göra lite reklam för att Love and Duct Tape har släppt sin nya demo "the Abyss" nu! Som jag har väntat!

http://www.myspace.com/loveandducttape
http://www.loveandducttape.com/

(jag lyssnar dyngnet runt nu... Enligt mig, så sjukt bra! ;) )

Förlåt, förlåt.. :/

Sry att jag är så jävla dålig på att blogga. Men har lixom inge nytt o komma med känns det som. :P

Vardagen flyter på. Skola & ridning m.m. Just nu pluggar jag som en tok till ett So prov som vi har på Torsdag. Jag kan ingenting, har missat massor tydligen. Sen utvecklingssamtal på torsdag också... Får se vad dom har att säga då, men just för tillfället känns allt bara bra! Skulle väl va att jag har "skolkat" på idrotten & inte gjort en enda matteläxa som kan vara lite problem med... :/ haha vi får se!

Jobbar mkt musik just nu. Har ju precis dragir igång med musikfördjupning i skolan. Vet inte om jag har berättat om det? Men iaf så har vi Per som teori-lärare & sen är Johan med oss nere i musiken. Det gillas skarpt av mig då jag & johan tydligen funkade bättre ihop än vad jag & per gjorde... iaf när det gällde spelningen. Teorin kommer nog också bli super i år så!

Sen ja.. ev. terrängträning i Örebro vid Karlslund i morgon kväll. Vi får se om hästen är fräch idag & så. Sen tävling igen på Lördag. Ännu en fälttävlan i (mitt inte älskade) Nyköping! Ska bli intressant, det är nämligen sammlat DM för Sörmland. För första gången. Kommer vara dressyr, hoppning & fälttävlan på samma plats, samma dag! Intressant.. :)

Ja.. men nu h ar jag berättat lite vad jag har för mig. Ska försöka blogga varje dag igen. Det borde jag absolut göra...


Vill bara avsluta med att konstatera att världen är full av fullkomligt underbara människor! Som bryr sig, förstår när dom har gjort fel & då gör allt för att bli förlåtna. Sen älskar jag kreativa människor. Sånna som vågar vara sig själv.

Alla har vi brister.

Hare gott! /jossan

NÖJD!

Hej alla! Orkar inte blogga.. ni får ursäkta. Men jag har inte riktgit tid föt tillfället...

Idag var jag o tävlade Fälttävlan i Nyköping. Dressyren gick skit pga av att det flöt vatten på hela gegga-banan... :/ Inte kul.. Sen var jag nolla i hoppningen.(innomhus) Sen var det så pass så jag helt funderade på att avstå terrängen. Det FLÖT på hela banan. Det var sjuukt halkigt. Men sen torka det upp lite under dagen & jag startade först i min klass så hade bäst underlag då. Så jag startade o fick 2 helt obetydliga stopp. Skit hinder. Dom var pga av att underlaget släppte hela tiden. Sen var det sträckor där jag travade för att inte reskera att W skulle skada sig. Så.. ja en sjunde plats. :P inte så bra men kommer bli kanon nästa helg!

Då är det DM... :)

Nu ska jag äta nått o fortsätta lyssna LaDT.. haha xP

Hörs!

Godnatt.

En sista sak bara innan iaf jag ska sova. Jag säger bara:

Love and Duct Tape

http://www.myspace.com/loveandducttape
http://www.loveandducttape.com/

God natt alla!

.

Kent är depp-musik. Särskilt när man står ensam på sitt rum en Fredagkväll & tycker synd om sig själv.

Men det är inte synd om mig. Livet leker just nu. Sen behöver inte allt vara bra bara för det... Vänner är som dom är. Även dom riktiga. Alla är vi olika.

Dagens Låt:

Dagens Låt:

Coldplay – The Scientist

Riktigt nice o spela på gitarr!! Iaf när bästa Johan har "lärt" mig..! ;)

Hinner inte blogga..

Hinner inte blogga så¨mkt nu. Vill gå o ducha sedan sova.

Men det var kanon idag. Livet flyter skapligt igen. Musikfördjupningen var suuper!

Imorgon blir det skola. Pallar inte idrotten tror jag men.. ja.. min rygg är pajj. totalt också jut nu.. :( Aj, aj, aj..
Sen blire bugg igen i morgon kväll! :) Det känns roligare iaf!

Hörs!

Inge DBK för mig inte!

Nix. Jag är för liten! Skickade ett riktigt "rejält" mail till Baluba när jag såg att det var 18 års gränns...  Jag tycker det är dåligt. riktigt dåligt & tråkigt. Fan. Fan. Fan.
Jaja.. jag fick svar iaf.. det är alltid trevligt...

Det var ju, precis som jag förstod pga sprittilstånd & sånt där. Men! hon skrev att "bandens eventuella syskon & barn" får komma in!? Det ska väl för f*n vara lika för alla? Eller? *suck*

Jaja, det är som det är iaf. Det är tråkigt.


Hm..

Sitter o grundar lite på den 9 & Scotts i Örebro... Ska ju "tydligen" ha lagträff i Örebro då o åka till Gustafsvik o lite så.. haha jag som hatar o bada.  Sen kommer jag inte ihåg villka jag har lovat ska skjutsas från vingåker då.. hm.. Fast ja.. eller nää.. eller jo..

Carro självklar eller? ;)

Sen vet jag inte om jag lovat nån mer... Virre snackade om det nån gång... men.. Sen har jag ju lovat Sanna o lite så. :P Nu känner jag mig lite dålig igen. Taskig som inte har koll.

Får lösa detta nån annan gång tror jag. Orkar inte nu... fast Alla lagisar tjatat oavbrutet om skiten.. Det är ju låångt kvar!!? jaja..

Haré!

Idol..

Hejhej!

Sitter o kollar på Idol. Älskart... haha


Hejhej, hojhoj!

Så. Sitter o lyssnar på lite musik i Spotify.  Har precis ätit lite o ska väl snart till stallet. :P

Idag har jag iaf varit i skolan. Var helt fullkommligt o-tagg att gå dit idag... känndes så jävla jobbigt. Men släpade mig fir iaf. Hade först svenska.(med våran lärare som är dumm i huvet på riktigt) Sen idrott. :( Friidrott. :) Ja men då kör jag väl så gott jag kan. Jag ahr alltid varit ducktig på friidrott så det är roligt. Började med lite längdhopp medans killarna sprang staffet. Jag dominerade. Totalt... Hade typ hejjarklack varje gång jag skule hoppa.. haha :$ Jaja, sen skulle vi springa staffet. Jag sprang ut av bara f*n o räddade mitt lag båda gångerna. (vi låg lång efter, sen sprang jag i kapp) Efteråt fick jag jätte mkt beröm av mina kompisar som var skit impade(även killar) & sen fick jag, för första gången beröm av min idrottslärare. :) Känndes skönt!
Sen känndes livet lite lättare.
Resten flöt på skapligt... So, Lunch, Slöjd, Matte & Tyska. Jagade min kära mentor typ halva dagen för att lämmna en lapp... det gick inte så bra. haha men det kommer fler dagar. ;)

Imorgon är det skoljogg...(?!?!!) Sen musikfördjupning för min del.. *svälj* Ush.. det är nått konstigt med det där.. haha min lärare beter sig som att han vill mig nått men.. ja. Eh, skit samma. Kan inte beskriva iaf..

Ska börja fixa o ladda upp o skicka lite bilder från SMet nu.. börja med o skicka till Mathias bilder tror jag... sen ska dom väl upp på Facebook! :) Men tänker inte stressa med det.. Orkar inte rikigt.. Lina fick dom på en CD igår. ska bli kul o höra vad hon säger om kalaset! ;)

Sen har jag en grejj till som tynger mig.. Det finns en person som jag litar på o ser upp till. Hon gjorde mig besviken idag.. Fult.

"Behandla anndra som du vill bli behandlad själv."

Haha fy på mig..

Nu sitter jag o lyssnar på zekes klippet igen. Konstaterade att jag inte lyssnar på Anton nu heller... Det måste det bli ändring på!! Det är nästa komiskt.. jag vet alldrig vad han har sagt.. Haha!

Det han säger är rätt intresant! :) Faktiskt... sånna här kul-att-veta grejjor. Nu måste jag absolut skärpa mig!! ;)

Dagens Låt:

Dagens Låt:

Ola – Overdrive


Hejhej alla!

Så där då!

Ny dator. Nytt liv. Ett liv utan bekymmer. Trodde jag ända fram tills i går kväll.
Jag hatar ovishet. Alla blir så oroliga o man vet inte hur man själv ska bete sig. Ska man vara orolig o deppig, eller ska man bara låtsas att allt är som vanligt?

Nu tröstar jag med ett gammalt Zekes-radioklipp. Fina pojkar. Dom o all annan musik betyder otroligt mkt för mig just nu. Precis som mina riktiga vänner.

Nu kommer jag nog iaf blogga igen. Känns så.

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=58&date=2010-08-24 
17.00-17.30


Dandy..

Snart så. Snart...

Jag längtar.

RSS 2.0