Love and Duct Tape i Kurren!

Igår stod det ju om Ladt i Katrineholms kuriren!

In & läs en liten del av det här: http://kkuriren.se/kulturnoje/kulturnoje/1.881388





http://www.myspace.com/loveandducttape

haha! Humor på min nivå! ;)

Martin Ljung – Skojten

Bilder från mitt fina kaninhus!

För typ nån månad sedan så hade jag ju storstädning i kaninhuset. Då passade jag även på att fota lite...

Välkommen hit!




Min fina selochkoppel-hängare! ;)

Whiteboard tavlan..


Så! Där inne finns alltså precis allt man behöver, & lite till. ;)
Sen har jag ju självklart stora uteburar som ninerna bor i på sommaren... :)

Så äre mät...

Hejhopp!
Tänkte rapportera lite från dagen idag! :)
Var ju ingen skola idag, så sov ganska länge. Jag har inte sovit ett piss inatt. Först var jag uppe jättelänge igår kväll. Sen hade jag huvudvärk & fruktansvärt ont i öronen. Hela huvud dunkade, särskilt öronen.. Fan. Det måste ha gått över innan onsdag! Annars blir det inte bra.. ush!:S
jaja, efter några värktabletter gav det sig skapligt iaf. Käkade lite frukost, sen trööka jag lite vid datorn. Resten av dagens tillbringades i kaninhuset, så nu ärt det fint där igen! :) Såå skönt!
Sen när mamma kom hem åkte vi så klart till stallet.. Då stod Ingela utanför o skruvade i ett av dom typ 300 proppskåpen.. Så det finns inge lyse i stallet. vi mockar med pannlampor & sen tillslut så ringer vi till min pappa som är typ värdsbäst på problemlösning när det gäller sånt där... medans vi väntar tar vi in hästarna. Jag helt utan lampa,, haha kul o typ gissa villken häst man tar in. :P Men det gick ju det med! Sen kom pappa o efter att vi stått o frysit ute en stund så hittade han felet o fixade det.

Men fattar ni villken panik jag fick så fort jag blev själv i stallet? :O Helt mörkt.. jag som är rädd när jag är där mitt på ljusa dagen lixom.. haha

Nejrå, men ikväll blir det TV! Ska kolla på Dansbandsbrudar elternativt Rolandz programmet... :) Får se vad det blir!

Hare bra, så hörs vi i morgon!


Asså, detta var så fruktansvärt bra!

Jag är näst intill mållös. Denna låten var smått fantastisk!



The Tranq

www.thetranq.com


Raggsocka också!!

Letar igenom hela vårat hus efter några raggsockor i någon annan färg än blå. Men nerå, det finns det ju inga! :P Har fan ingen lust o göra några heller.. haha Får tjata på mamma då...

Puh!

Efter 1 & en halv timme i kyrkan så här på förmiddagen så har man god lust att gå o lägga sig igen...

ZzzzzZzzzz...

Nerå, så illa är det faktiskt inte! Men nästan. ;)

Örebrooooo!! :D

Idag har jag varit i Örebro.
Började på musikbörsen där mamma o jag blev jätte osams. Tror jag skiter i gitarren helt snart... haha
Sen var vi vid marieberg. Jag köpte en jacka(kappa) från H&M & en tröjja från Gina. :)
Nööjd!

Imorgon blir det väl kyskan på förmiddan. Sen får vi se vad som händer sen under dagen.. :)


Bögarnas fel..


26 november..

Asså, typ hejsan alla! :)

Sitter o tröökar på mitt rum som vanligt. Lyssnar på julmusik. Fina grejjor!
Har alltid älskat denna...: Adolphson & Falk – Mer Jul Tycker den är asball. :) Jaja...

Har inge särskilt o blogga om.. Mamma o jag ska åka till Örebro i morgon. Har bland annat planerat att åka till musikbörsen... Spännande! :)

Sen vill jag bara säga att jag mår bra idag. Har en fin feeling lixom. Älskar fina kommentarer! Särskilt från vissa personer. Klart alla värmer. Men vissa mer. ;)

Kram o hare´!


Har't rätt tråkigt...

Har lite tråkigt så sitter o kollar på lite grejjer på lad som jag inte sett tidigare...
Bland annat detta:

http://www.hjalmarenstidning.se/kk/kk101017b.html


Säger det igen.
Love and duct tape är bra skit! ;)

Nu ska jag skrämma sofia...

Denna är tillägnad tok-Fia!! ;)



haha

Hämska tanke...

Efter att cissi har snackat om en blogg så har jag inte kunnat låta bli o börja läsa den. Jag tror att dom flesta har hört talas om henne. Hon blev gravid när hon var 14 & nu, när hon precis fyllt 15 har hon fått sitt barn.

http://micahs.se/
In o läs!

Min fråga är: Hur kan man behålla det? Jag tänker mig ju in i vad jag själv skulle göra... asså, hämska tanke!! :O Fattar inte, tänk att gå på högstadiet & komma med en liten unge på armen? Sen när hon är 18 & får börja gå ut då har hon ist ett litet barn o ta hand om. Kan det vara roligt? I min värld skulle det inte va det. haha
Har varit en hel del snack om detta bland tjejjerna i skolan. Vi är iaf överens om att det vore smått förfärligt!!
Vad tycker du?

Jaja, nu ska jag fortsätta frysa här.  Ush!

P&K

Tjuliluu! ;)

Hejsan allihopa!

Hoppas ni mår lika bra som jag mår just nu. :)
Dagens började skit, rent utsagt. Efter ett antal "tabbar" på engelskan så var mitt humör förstört. :( Sen hatar jag min skola & min lärare & min mentor  för att inte komunikationen(stavning?) funkar som den ska! Ush, vad jag tycker det är jobbigt!! :@ *suck* men det blev matte ist för musik-teori sen då & tjaa, Mattetant-Alice fick mig o fatta. Det gillar vi! Men mitt humör sööög fortfarande.
Men, precis som vanligt kan man inte va på dåligt humör nere i musiken. Riktigt gött denna veckan också! Asså, vi är så jävla ducktiga i min grupp. Det låter faktiskt asbra om jag får säga det själv. (& det får jag eftersom det är min blogg! ;) ) Är rätt stolt. & nu övar jag solot också. haha Trodde jag skulle slippa det. Men ack så fel jag hade! :P *slår till sofia* haha

jaja, sen har jag varit nere till Scorett & Factory nyss. Men hittade inte nått av det jag skulle ha, tyvär. :P

Hörs!


Rolig!

"När en kvinna står där i baren och softar med ett glas vin och det kommer
fram en sån där kladdig karljävel som inte vill ge sig, ser hon bara
karln i ögonen och lugnt säger :- -Du, jag tycker du ska flytta till
Gävle! -Varför det?, frågar han säkert förvånat. ...-För där behöver dom
... en bock som ingen tänder på!"

*garv*

:)

Rätt gött o sluta 10 i 1 en måndag när an brukar sluta 3... :) *gilla* haha

Nu: plugga matte(då jag har missat 2 lektioner) & engelska. (bara för att mina kära engelsklärare skulle ge mig den absolut svåraset uppgiften!! *suck* hon är jobbig hon.. ;) )

Hare bra!


Barbados – The Lions Sleeps Tonight

Typ.. trött.

Hejsan!

Nu sitter jag på mitt rum. Är så sjukt jävla trött! haha
Lägret har i stort varit väldigt bra. Det har till stösrsta delaen bestått av att äta.(som vanligt när man är med kyrkan...)
När vi kom dit så var det iaf lite upprop & så sen fick vi våra rum.  Jag & Sofia fick helt klart finaste rummet!! Längst bort, på baksidan ett rum med dubbelsäng & stor toa! haha Fett frächt! Sen så typ fika vi på kvällen. Sen höll k, e & j på o sprang in i vårat rum hela tiden när vi skulle sova, då allas nycklar passade till våran dörr.. :S
Sen var det frukost kl 8.(!?!) Sen sjöng vi hela morgonen/förmiddan sen pysslade vi lite & käka lunch. Sen så kom det 2 gitarr killar o skulle spela med oss. Men jag ville inte spela.. hahah mina kära vänner tvingade mig dock på slutet så jag spelade lite med dom, sen spelade vi lite efteråt också. Sen åt vi igen. Myste med Tacos & glass till efterätt. Trevligt sällskap där vid mitt bord också.(Fia! du missade massor din fegis!)
Sen hade grabbarna lite mer konsert för oss sen också. Ducktiga! Så coola för det var typ bara improvisation hela tiden! haha härligt! Dom spelade allt från 18 and life till jag ringer på fredag! ;)
Sen var det ju fika & kvällsandakt också då...
Sen skulle vi va vakna för k, e & j skulle komma till oss.. Sen hade dom sommnat så det gjorde s o jag med då.. haha Fail på dom!! xP
Sen var det bara masa sig upp igen i morrse. Liiiiiiika tiiiiiiiidigt... *suck* Sen frukost då då, sen kollade vi på "Bruce den allsmäktige". Den har man ju inte sett förut lixom? haha Men eh, alltid lika kul!
Sen lunch & sen hem.
(känner att jag missade massa saker. men eh, det var lite om vad jag har pysslat med iaf! ;) )
nu är jag sjukt trött.
Slöa här. Äta. Sen sova.

skola i morgon. Tjoohoo!

Läger!

Hej! Just nu sitter vi och pysslar lite. Mitt humör är ganska chockat efter gårdagen men det känns i stort ganska bra iaf. :) det är skönt drag här...haha hare bra så hörs vi senare nån gång! ;)

Kämpa?

Hejni!

Totalt värdelös dag. Idag har jag, efter 1,5 år brytit ihop i skolan. Fan. Jag hatar o gråta men jag orkar inte mer nu. Jag fattar inte varför dom gör som dom gör. Men nu är det hos rektorn på måndag. Iaf en liten del av det som har hänt.
"Hate life. Love life."
Men jag måste tacka min kära vänner för alla peppande kommentarer & tacka typ Gud(?) elr nått för att vi har fått världens bästa mentor!
Som sagt, efter det så blev ju inte dagen den bästa. Dagens höjdpunkt var att jag var tvungen o gå vägen förbi stallet o ta in Winnie för att hovis skulle komma. Var bara sååå bäst o låta W trösta mig. Bästa trösten man kan få. Helt klart. <3

Nu tror jag iaf att jag har packat klart allt jag ska ha. Blir konf. läger vid hjälmargården hela helgen. Fan vad jag inte vill. Men.. jaja, måste väl tyvär. Håller tummarna för att det kommer gå bra & att alla kommer vara schysta o så.

Hörs kanske på söndag kväll. Annars måndag!


(jag o W på en tävling i Trosa i våras.)

:D

Buggen idag gick asbra! Såå sjukt roligt! :)

Nu kommer en dagens:

In Flames – Alias

Lite hård idag.. ;)

Sofia & jag....

...var vääldigt söta när vi var små!


Här ca 1 år gammla skulle jag tro.
(jag längst till vänster & Sofia bredvid mig i sandlådan)
Fina <3


Jorå.. sattde...

Nu så äe jag hemma. Håller på o värmer en Billys pizza i mickron. Sitter med datorn på kontoret idag. Ska nämligen skriva ut lite dokoment & så. :) Håll tummarna för att jag inte pajjar nått här nu.. Då blir pappa arg!

Har lite brått, ska in till stan sen när m kommer...
Stressigt, stressigt. Men härligt, härligt! :)

Tjabba, tjena, mittbena! ;)

Hejsan allihopa!

Dagen har varit helt ok. Nästan rolig. Många intressanta diskussioner blir det när vi har lektioner med Madde.. haha min klass är helt crazy! :D Men det gillar vi!

Dagen har bestått av två filmer & en teoriuppgift på typ.. asmånga sidor & en tippsprommenad. Sen får jag inte glömma den "fantastikt viktiga" utvärderingen! haha
Tror jag har lärt mig något iaf. Ja, men det har jag nog. Men har mest varit ledsen & tänkt på personer som betyder väldigt mkt för mig & vad jag skulle göra om något skulle hända dom... Ush! Nu tänker vi inte mer på det!!

Just nu sitter jag o fixar lite låtar till mitt häfte med ackord & mojjs. :) Måste fixa det till helgen då det blir konf. läger då & jag ska ha med min gitarr & sitta med den hela helgen.. *skratt* Det är iaf vad jag vill! ;)

Haha nu kom jag in på versta jullåtarna på spotify.. xP
Denna är ju sjukt bra! Busungarna – Tomten jag vill ha en riktig jul

Jaja, i morgon har jag prov i So-mellankrigstiden & No- Organiskkemi & alkoholer & estrar. :P *suck* bara börja plugga nu då..?

.

"-Vad är en skolvecka utan musikfördjupning?"

För mig, inte ett skit.

tiopotenser...

Asså, matte är inte min grejj. :P nu försöker stackars alice förklara för mig via Facebook var tioptenser är för något.
Typ 10 upphöjt till 4 så blir det 4 nollor, allså 10000..
 
Asså jag fattar nada!
6 upphöjt till 2? blir det 2x6 då eller blir det 6x6 eller 6x6x6x6x6x6?

Jag är en fet 0:a!



Det är jobbigt...

...att va kär, & vara för blyg för att våga ta kontakt annat än via datorn.
Men blickarna betyder allt... <3

Dagens Låt:

Dagens Låt:

Fantastik låt, fantastikst band.

Love and Duct Tape-Fullmoon Heart


Sen var ju madde så dum så hon berättade för mig om demo inspelningen på den här igår.. så nu kommer jag tjata ihjäl henne tills jag också fått höra... ;) haha

Hejsan hoppsan!

Kom på idag att jag kanske borde blogga.. haha har faktiskt inte tänkt på det dom senaste dagarna. :P

Jaja, i Lördags skulle jag ju ha varit i K-holm på The Tranq & Erik Hassle, mne det blev ändrade planer så Sofia kom hem till mig en stund, sen drog vi ner till V-åker & myste med god sallad på Joan's. :) Trevligt, trevligt det!

Sen i söndags var jag vid Brogetorp på hästloppis! :) Lyckades sälja typ en pryl... Själv köpte jag ett mörkblått Mark Tood schabrak, 2 anndra chabrak, en fodertunna, broddar, 2 par sporrar, ett par vanliga & ett par portougisiska med stjärna.(sen har vi även lånat hem en sadel igen... :P ) Riktigt nöjd med alla mina köp!

Sen i går så.. tja, en ganska vanlig skoldag. Fast, asså, gud vad fort det blir mörkt ute nu!? Jag var kvar typ 30 min efter skolan då, så gick hem vid halv 4 & det var nästan helt mörkt innan jag kom hem! :O Ush. Hatar vintern ibland... Sen var vi på skolbio också då. :) kollade på filmen "Prinsessa". Den var, tja, helt ok.

Idag har varit en ganska vanlig dag det också. Måste plugga nu. Matte. *suck* Diagnos, typ. haha Jobbigt när man inte är på lektion o gör det man ska. :P Sen är jag lite stolt för jag jobbade både på svenskan(kan ha varit för att vi hade madde..) & på tyskan. :) Det är bra.
haha sen gick jag inte hem direkt idag heller.. börjar bli en ful ovana det där. Kan va för att jag inte mår så bra över skolan just nu... alla är så jobbiga & då tror jag att det är att jag vill känna att jag får lite uppmärksamhet & att någon håller med mig & bryr sig om mig. :/ Jaja, det löser sig säker det här också. Med världens bästa mentor så blir der mesta bra tillslut. :) (tihi)

Imorrn blir det "trafikdag". Underbart när man innan man gårt hem dagen innan frågar läraren man ska ha vad det innebär & vad man ska göra & den inte har en aning.. xD haha Fail. Men, men, det visar sig imorgon. ;)

Funderar på o ta upp kontakten med ett gammalt typ"ex".. (fast vi var bara nästan ihop... :P Har hört att han fotfarande vill umgås med mig, men att han ist för o säga det tjatar på mina kompisar.. haha 

Pözz

Tjoho!

Målar naglarna & lyssnar på Nirvana... Nice d ni! 

Freeeeeeeedaaaaaag idag! :D

God natt..

Sitter här ensam på mitt rum igen & skakar som en liten jag vet inte vad!! Haha spelat för mkt gitarr... Fattar inte varför jag börjar skaka så bedrövligt då? Tycker det är lite läskigt faktiskt.. Någon som har någon teori? Förmodligen bara det att jag spänner musklerna för mkt & sen skakar jag av att jag blir trött. :P
Eh, skit samma!
Godnatt alle sammans! :) <3

Incubus-Pantomime


Incubus – Pantomime
Incubus – Pantomime - Live "Bootleg" Version - Stockholm, Sweden

Fan så bra!

"Han har ingen sjukdom, han ÄR en sjukdom"

Hejdärni!

Har varit på topp humör nästan hela dagen idag med! Kommer leva länge på det där asså! ;) *ler*
Dagen idag bestod av.. Matte på morgonen vidare till idrotten för att ha "beep-test".. Härliga tider! :P Sen efter det så var det Tyska, skrev prov... det där provet kommer gå åt helvete helt enkelt!! haha   Sen ännu en hatad mentorstid efter det. I bland hatar jag min klass så jävla mkt. *suck* Sen lunch, kebab är helt ok iaf. Ätbart.
Sen fick vi långrast då halvklass NOn var inställd & vi skulle ist ha helklass på den senare tiden. Sofia & jag flummade hem till henne.. haha Asså, vi har sjukt dålig humor om ni undrar! xD
Sen tillbaka & mötas av två anndra kompisar som har blivit snöpulade & står & pratar med våra mentorer... Grr vad jag blir arg på omoget folk!!? Jaja..
NOn gick bra den med, genomgång inför provet i bland annat Organisk kemi. Sen So.. Jag suger på historia asså. Kommer inte ihåg nått jag har läst... haha jaja, det löser sig alltid iaf! :P Sen film på svenskan. -Tjenare kungen! Nice asså. Haha roligt iaf...

Sen kom faktistk mamma & hämta mig & så åkte vi direkt till K-town & provade ut glasögonbågar till M & kollade på skor. (hittade såklart inga som dög åt lilla mig..) Sen fastnade vi hos en (as snygg & charmig) försöljare från the phone haouse som skulle sälja på mig ett abonemang. Han lyckades inte.. haha
Sen höll jag på o komma för sen till dansen. Allt där gick bara skit. Jag var alldeles för tankspridd just då.
Sen blev det en promenad runt på Norr medans jag väntade på mamma som var på Willys. Kan bara säga, om någon har missat det, att det är jävligt halt ute!! Gå försiktigt!!

Nu deckar jag här hemma & tycker synd om mig själv. Halva min lillfinger-topp är vit & svullen & svullnar bara mer & mer. Men sjävlklart så plågar jag migsjälv med o spela lite gitarr endå! ;) Inget stoppar mig nuu!! haha

Undviker & se mig i spegeln efter att Sofia sa att jag var lik en av våra lärare.. Haha "Ni har lixom ett tufft yttre, sen är ni riktiga mjukisar!" Haha Jadu, men nejdu!!

jaja, nu ska jag fortsätta med nått.. Hörs hörreni!
Börjar 9 imorgon... rätt nice.. :)

Dagens Låt:

Dagens Låt blir en som Sofia tjatar om hela tiden..

Johnossi – Man Must Dance

Onsdag & livet leker igen! :D

Fan va bra jag mår precis just nu. Så göttig kännsla när man känner att man endå är ganska nöjd med sig själv! :)

Bild från mitt fönster i morrse... :S




Idag började det med Engelska. 1tim. Jag & Sofia jobbade på hela lektionen. :) *lite stolt* Känndes rätt bra när läraren går förbi & bara: "Nej men va? Jobbar du idag? :O"  haha roligt. Sen fick jag även reda på att jag hade haft rätt på precis allt i häftet på typ...4 elr 5 sidor om verb... *ännu stoltare* Så, därifrån gick jag med ett leènde. :)

Sen blev der bara skit med allting på musikteorin. Som vanligt. Hatar skiten. *suck* "Du är inte sämmre än någon annan i gruppen." ha, jo visst. Ljug lagom!  *suck igen*
Så var på asdåligt humör efter det.
Sen på lektionen efter där skulle jag göra min so uppgift men ist satt jag & fia & lyssnade på musik & pratade lite med madde. Haha mkt trevligare än att jobba! ;) Men jag gick fortfarnade med dom där tankarna, "jag kan ju ingenting & ingen bryr sig väl om mig..." Men det blev det ändring på!

Ja, sen var det ju musik. Vi gick som vanligt ner lite tidigare för o lyssna på bandet innan. Rätt bra faktiskt. ;) hihi
Sen kom dagens höjdpunkt. Då kommer Johan o bara sträcker fram en cd till mig. Först fattar jag ingenting, men sen ser jag ju vad det är. Love and Duct Tape – The Abyss. FAAAAAAAN va jag blev glad!! :D Johan är för snäll han. Tack så jävla mkt!!   Sen efter det så har jag haft ett stooort leende på läpparna hela dagen. Så lycklig fortfarande. haha ;)
Sen såklart så gick det ju även bra o spela! Incubus – Drive spelas för fullt nu. Kommer bli riktigt bra! :)

Sen på konfermationen så kollade vi på en film. Jag orkar inte gå in på den, men den berörde mig faktiskt jävlit mkt... Den heter nått så påhittigt som "Jesus". Det ni! haha

Nu typ.. lyssnar jag på musik. Har inga böcker med mig hem så kan inte plugga. Skönt... haha I stället försöker jag planera lördagen... Ska försöka ta mig in på Safiren & lyssna på The Tranq som ska va förband till Erik Hassle. Men måste ha någonstans o tavägen om(läs: när) jag inte kommer in... Så håller på o föröker lösa det nu! :) Någon som ska dit förresten..? ;)

Har som sagt lite tråkigt så fotade helt enkelt lite på temat -nått snyggt-... ;) haha nej men såklart nya skivan!






Snacka tidsfördriv... ;)


Hej, hopp!

Idag ska jag inte tjata om hur illa det är med lilla mig. Huvudvärk? Ja.

Så! Skolan idag var rätt bra asså. Nice med Tisdagar. Är väl för att vi har ett rätt bra schema då. (till skillnad från vissa anndra dagar..) Idrotten var faktsikt jävligt rolig. Innebandy är igentligen bland det tråkigaste som finns.. haha men det börjar bli lite kul, förmodligen för att killarna börjar ta in mig mer & mer i sitt spel då jag oftast ger gärnet! ;) Idag var jag typ första "tekare" typ hela våra matcher tex. *gilla*

Sen är jag lite trött på dom smått irriterande onsdagarna.. För enda sedan förra året har jag tänkt att jag skulle villja va med i lucia kören. Sen nu så tror jag att övningarna för det kommer va på typ 80% av min musik-spelning & sen typ hela min lunch också!? %¤/)¤%&¤ *crying* Trist. Men blir nog mest trist för min musiklärare efter att jag har skällt ut honnom... ;)

Eh, nu har jag varit ducktig & gjort mina läxor. :) både So & musik. *stolt* Så nu känner jag att jag får göra lite vad jag vill ikväll, med gott samvete detsutom! :)

Pöss på er!

Om jag hade pengar...

Fan va jag ångrar att jag lånat massa pengar av mamma hela sommaren.. nu är jag väl skylldig henne min ynka lilla månadspeng typ.. 2 år frammåt? (minnst) haha så kan det gå! :P

Men OM jag nu hade lite pengar så skulle jag direkt köpa en Love and Duct Tape tröja. Fan va jag vill ha en! Så jävla snygga!  Kolla på dom här: http://ladstore.spreadshirt.se/


Jaja, förr eller senare får jag väl ihop lite pengar.. Har ju min tradition att jag sparar alla 1kr. Så om ett (väldigt långt) tag så.. ;)


Dagens Låt:

Borde lägga upp The Coral – Dreaming Of You igen, den är helt klart dagens låt på antal lyssningar... Men det blir ju lite tjatigt! ;)

Dagens Låt: 
Stefan Demert – Balladen om den kaxiga myran


Jävla huvudvärk!!

Nu sitter jag o slöar på mitt rum. Huvet dunkar & jag mår allmänt hängit.

Första dagen i skolan idag var.. tja, som alla anndra skoldagar? Lite hög ljudnivå kanske..(där av huvudvärken) ...sen "lagom" snälla klasskompisar. (läs: inte så trevliga)
Som ni kasnke förstår så är jag inte helt nöjd med dagen... :P

Men jag blev så jävla lycklig när jag kom hem & loggade in på min blogg! Älskar fina kommentarer! :) Så jävla glad jag blev för den idag asså. Så fint att det var just det inlägget just han läste. Och att han fattade det roliga i det hela. *ler*
Oftast känns det som att dom fina kommentarerna man får, väger upp dom elaka. För det är klart att det finns såna med. Så är det nog för alla.
Sen höll jag på o bli tokig när jag skulle logga in på fb. Tydligen har någon försökt ta sig in på mitt konto för jag fick göra massa säkerhetsinställningar i typ 4 steg & bekräfta mina upgifter o ha mig.. läskigt... :S

Nej, nu ska jag fortsätta nörda facebook & tycka synd om mig själv. Sen ska jag nog kolla på dansbandsbrudar-premiären ikväll tror jag.. :)

Hörs ni fina!

Lite att tänka på...

Sitter o funderar på lite låtar till våran musikfördjupning...
Vill spela något gladare!! Nu har vi spelat lite halv-seg rock. (Inte riktigt min grej..)
Jag har ju totalfastnat för denna: The Coral – Dreaming Of You
Men tyvär så tror jag inte att någon av dom anndra vill spela den. *suck* Det är inte lätt o hitta låtar...
Så här långt har vi spelat typ Coldplay – The Scientist, The Fray – You Found Me & Incubus – Drive...
Jag vill gärna ha förslag på nått gladare!! ;)

Sen vill ja jag spela med dom på fritiden också.. men orkar inte tjata på dom då alla inte verkar ta det så allvarligt, tyvär.

sen har jag funderat för vi ska väl kasnke i villket fall som helst kalla oss för nått. Förslag på bandnamn till ett tjej-band med typ 5 tjejer?

Som jag ser det så består vi av:
Sofia -Piano, sång (gitarr, fiol)
Lisa -Sång, piano, gitarr (trumpet... ;))
Alice - Piano, sång, gitarr
Ella -Bas
Jossan -Gitarr (tja.. jag spelar ju även tvärflöjt, piano, dragspel, bas, blockflöjt m.m. ;))
Asså, när man kollar spelar vi alla nästan alla instrument.. det är bra! :) Men vi saknar en trummis... :S

Hjälp mig med lite förslag!! :D

Ang Juste!

Hm.. ganska bra gissningar endå..
(Erik Grönwall, Andreas Weise & "mig själv" haha)

Meeeeen!! En liten ledtråd kan va minen på den vänstra snubben.
Sen får man tänka sig liite kortare hår...

Sen säger jag.. Hm.. Z.


Där har ni det! ;)

Juste!

För ganska länge sedan så kollade jag i en tysk tidning i skolan. Då såg jag en bild på dom här..(John & Edward Grimes)







(kolla han till vänster, på bilderna här ovanför..)


..förstår ni  varför jag reagerade?
Vem är dom(framför alt en av dom) är jävligt lik en annan, svensk, kille?

Gissa vem jag tänker på!!

Nu jäklar!

Nu kör vi. Eller hur Carro?
Riktigt taggad nu asså! :D
(Mer info kommer...) ;)


I morgon ska jag, m & p till Oxelösund & mormor & morfar. :) trevligt, trevligt!
Sen, sen äntligen är det måndag...

"Jag lever under någon typ av tvångstankar, jag känner mig förföljd..."

Hate life. Love life.

:*

Haha! Snygg parkering Scotts...

Detta är huuumor! ;)

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/scotts-turnebuss-korde-i-diket-vid-hansa-city(2170992).gm



Härligt grabbar! (klockren chaffis... *host,host*

 *garv*

Nej, men en jäkla tur att det gick bra med både grabbarna & bussen & att dom nu verkar vara uppe på vägen igen! 

Go Scotts! :D <3

(Dett blir helt klart en händelse att minnas... hihi!)

Fett-depp kväll..

Jag hatar denna kvällen. Som sagt jag är inte där jag "ska" vara. I tanken är jag på ett helt annat ställe... *olycklig*

Sen blir jag nästan rädd för mig själv. Förut såg jag personer jag älskar i stjärnorna. Det var som att se personen i ögonen. Sen likadant så tände jag massa ljus på mitt rum sen...
Jag mår nog inte bra. Sova kanske? Nej. Det kan jag inte. Är på tok för rädd efter dagens händelse.

Jag vill bara att jävla lovet ska va slut. NU!

Ska väl se om jag vågar gå o va social med mamma & pappa iaf.

försöker muntra upp mig med glad musik.
Funderar på att lära mig texten på The Coral – Dreaming Of You & Incubus – Drive, som tidsfördriv... Kanske kan fördriva.. säkert 10 min av mitt liv. :P *suck*

Hörs i morgon iaf!
P&K


Dagens Låt:

Dagens Låt:

Hittad denna av en slump genom en cover jag hittade på Youtube.

The Coral – Dreaming Of You
Riktigt bra!! :)

Spökstallet vid Vretsta...

Jag var inte rädd för Spöken.
Jag trodde inte på Spöken.

Hela veckan har jag varit själv i stallet på förmiddagen. Jag har alltid känt att det har varit något konstigt med stallet. Utanför en av sadelkammarna. Man har alldrig varit ensam, det är alltid någon mer där. Mamma & Ingela fattar inte var jag & Cissi pratar om när vi säger det. Men det är ännu fler som har haft hästar där tidigare som har sagt samma sak.

Jag är iaf fortfarande skakis. Jag har sett ett spöke. Jag lovar. Helt 100. Nu tror ni säker att jag blivit galen. (det trodde mamma när hon kom till stallet) Så här var det:
Jag gick till stallet idag med. Mamma skulle komma senare när hon slutat jobbet. Jag lixom som vanligt bara började mocka i Winnies box. som vanligt så satt Virre(stallkatten) under skottkärran & kollade. Jag lyssnade på lite musik i ena örat... O, ja. Allt var som vanligt bara. Även den där kännslan som gör att man med jämna mellanrum måste vända sig om & kolla om det faktiskt inte står någon bakom en, vilket det alldrig brukar göra.
Men sen idag så går Virre helt plötsligt ut i stallgången & ställer sig & glor mot sadelkammaren. Sen går han ner i "anfallsställning" & sen morrar han till, tvärvänder & springer iväg åt anndra hållet. Jag vänder mig om & kollar bakåt. Jag lovar. Det var någon där. Sen står jag helt blicktilla i typ en evighet. Jag hör mitt hjärta slå. Sen till slut så vågar jag gå o leta efter Virre. Han ligger helt ihoptryckt i ett hörn i Ladys box. Jag lockar på honnom & får honnom tillslut att gå ut i stallgången. Han kan inte släppa blicken från det håll där kvinnan var. (det känns som det är en kvinna) men tillslut får jag med honnom in i boxen igen. Då vågade jag ju absolut inte vara själv! Jag tror alldrig en katt har gjort mig så mkt tryggare förut. :) Han ville hela tiden kolla i stallgången. Jag pratade med honnom hela tiden. "Det är ingen där, du behöver inte kolla." till slut så trodde jag nästan på det själv...

Som tur är så kom mamma sen.
Sen var det som vanligt.

Skit samma. Nu tror jag på spöken...


humöret på topp. Not..

Jag hatar när jag igentligen vill vara någon annanstans, men tvingas vara hemma & tänka på hur kul dom som är där har..

Depp-lista på spotify får bli min räddning i kväll när jag ska sitta o moffla godis & tycka synd om mig själv.

Hate life. Love life.


Örebro igår. K-holm idag...

Hejsan alli hopa! Hoppas ni mår bra?
För mig så flyter det väl på hyffsat.. dagarna går utan att det blir något med dom, & snart är lovet slut. :P

Men igår var iaf jag & mamma i Örebro. Vi började med o åka hem till Lina & drack lite kaffe(vuxenpoeng där va? ;) ) & lämmnade tillbaka hennes frack. Pratade lite med henne om Winnies vila, då alla anndra tycker vi är smått dumma i huvet som tänker vila henne 2 månader... men nu har vi bestämt att hon får vila iaf! Så tycker vi. Haha Vi litar på equieterapeut-Lindas kännsla helt enkelt!
Sen drog vi vidare till Biltema där jag lyckades stuka den anndra tummen, men dock bara lindrigt. Känner bara lite idag & den är normalfärgad. :P haha Sen till Marieberg. Där köpte jag en sån här...
...på H&M & en stickad tröja på gina. :) Nöjd med båda. Jackan ska jag ha som vardagsjacka först & främst. Saknade nått lite snyggare att ha i skolan. Men den funkar ju även till fint också! ;)
Sen var vi på IKEA & köpte lite grejor till mitt rum.(igen) Men snaaaart så får det vara klart här! Haha har hållit på i typ ett år snart med att inreda mitt förbannade rum...

Men, men... nu ska jag tjaa.. typ.. göra nått. :P Sen tror jag att det i bugg ikväll. haha Kommer inte ihåg vad dom sa sist.. *piinsamt* Men åker väl dit & kollar & är det ingen där så får jag väl ta en utskällning av min mor & åka hem igen. :)

Hörs!

Dagens Låt:

Dagens Låt:

Incubus – Are You In?

Med tanke på hur det började...

För en liten stund sen fick jag för mig att kolla på lite gammla filmklipp jag hade på min filmkamera. Började med att jag hittade ett klipp på min kära mentor när hon sjunger på slottsdagen(tacka mig, hade inte jag spelat på skolavslutningen hade vi inte fått höra henne!! ;) ) & då spelade Johan & Jesper gitarr. Sen fortsatte jag en liten stund till & hittade ett klipp på Love and Duct Tape när dom kör "Jack" på Majrocken i våras. Då började jag fundera tillbaka på hur det började igentligen...

Det började ju med att vi hade Johan som vikarie i skolan. Jag hatar alla vikarier. haha Så även Johan då. Men jag kunnde lixom inte med honnom riktigt som person heller... Han snackade väl om sitt band några gånger, så till slut så gick jag väl in & lyssnade på deras myspace. Jag tyckte... *skratt* Ja, helt ärligt sa jag direkt till mamma som var i köket att "det här är ju asdåligt!!?" Sen skrattade vi nästan åt det. Hånade det. (hoppas att ingen som läser detta slår ner mig nu..) Men av någon anledning så kollade jag på youtube & hittade ett live-klipp där. Ja.. sen var jag fast. Det var så sjukt bra! Jag fattar inte själv hur någonting som är så "dåligt", kan bli så bra live? Men så är det. Musik i allmänhet & särskilt Lad ska ses live.
Sen gick det väl ett bra tag... jag fortsatte lyssna & kolla på klipp på Lad, tänkte jag skulle få se dom live.
Där under tiden någon gång blev jag bättre vän med johan också.. haha Då hade vi haft honnom så mkt(& hört mkt från madde om honnom *skratt*) så då var han lixom som en riktig lärare.
Sen tillslut(!!) så skulle jag få se dom live!! :D På Majrocken. Det var jag & Jennifer som skulle dit. Vi var där hela eftermiddagen & kollade på massa bra band. (bland anndra Distortion & Panterass)
Sen, asså... Magiskt! Så är det. Love and Duct tape live=magiskt! Sen hade vi i övrigt väldigt trevligt då det var mkt folk från vidåker där & kollade. :)
Efter det saå har jag ju varit & kollat på dom några gånger. Alltid lika trevligt. Jag har lyckats fått mamma att älska dom också. ;) Det är en bra början för att jag ska få åka på dom ganska ofta... (tihi)
Nu är ju även Johan min lärare. en gång i veckan på musiken. Han lär mig spela gitarr.(y) Han är detsutom en av få "vuxna" (tolka som ni vill) som jag faktiskt kan lita på. Han är shysst. haha

Skit samma! Nu är jag fast. Lyssnar i princip inte på något annat.
Sen har jag utan att säga det till någon gett upp dansbands-gropie grejjen... Men det är lite.. svårt endå. *suck*

Sen vet jag inte riktigt med Love and Duct Tape heller.. som det har varit nu har jag ju blivit indragen i Gropie-gänget... men asså? Igentligen, vad tycker dom om det..? Vill min mentor ha med sin elev när hon är ute på kvällarna? Nu säger hon ju att hon vill det, men vad vill hon igentligen? & vad vill dom anndra där då?

Eh, jag vet. Jag ska kanske inte tänka så mkt på vad anndra tänker...


Jag säger bara...:
Love and Duct Tape

..sen avslutar jag detta inlägg!

Eller inte riktigt.. Måste tilllägga att jag jobbar på att få fler av mina kommpisar att bli fans.. ;) Lisa är på g! hon kom här om dan & bah: -Åååh, vad jag älskar Jack Lunar!! *ler*
Sen ska ju sofia med & kolla också.. :) Efter att jag släpade med henne på Mumins konsert så blev ju hon också lite nyfiken! ;)

Inspiration. Vad ska jag nu göra med den?

Nu blir jag snart tokig! Jag har själv funderat på, dom senaste dagarna, varför jag tänker musik hela tiden. Jag kan inte sluta lyssna & måste testa o spela alla låtar på nått instrument. Nu har jag iaf kommit på varför!

Jag rider inte längre.
Ganska enkelt. Folk brukar undra hur & varför jag tänker på min ridning dygnet runt. Det är problemlösning, analysering, planering o.s.v Nu tänker jag inte på nått av det.
Den energin blir ju helt enkelt över & måste användas till nått annat? Låter inte det lågiskt? :S haha

Fast nu håller jag på & säkerhetskopierar min externa hårddisk. Det går inte så bra. *suck*
Men, men. Sen ska jag skriva en So uppgift också.. Eller kanske ska ta o göra det nu ist..

Jaja, hörs kanske senare!


RSS 2.0