Nyår

Ja, då är det snart slut på 2010. Det är otroligt vad tiden går snabbt!
Nyår för många i min ålder är fest. Bli så full som möjligt.
Jag sitter här hemma med min mamma, pappa, faster & farmor. Vi äter gott, sen blir det kanske lite skumpa & raketer vid 12-slaget. Lugnt. Tråkigt. Fast, ja. Klart, jag var inte bjuden på nån fest. Jag har väll inga sånna vänner. Dom få jag har bor endera långt bort, är mkt äldre än mig eller så är det "nördar" som bara vill sitta hemma & inte bryr sig om omvärlden. Men även om jag skulle varit bjuden på nån fest, vet jag inte om jag skulle dricka. Jag tror jag skulle kunna stå imot, om jag skulle vilja det. Mina kompisar vill ju att jag ska börja röka så dom bjuder ju på cigg hela tiden, men då tackar jag nej. Jag tror jag är sån. Jag är stark nog att stå imot.
Jag tycker inte att det är coolt. Eller har inte gjort iaf. Sen nu har jag "delat" mitt umgänge och börjat komma in mer & mer i ett nytt "gäng". Dom är ist mellan 20 & 30 & dom är lite mer åt supa-hållet.  Jag har inget imot det heller igentligen. Jag vet att dom är väldigt fina människor iaf. Men ja, jag vill inte börja. Jag vill inte va som många anndra tonnåringar som kommer hem fulla varje helg. Jag fattar inte det roliga? Det måste väl va roligare att inte dricka & komma ihåg vad som hände. Hur kul man hadde?

Jaja, fan va jag babblar. Tyst med mig.
Men ja... Jag skulle ju kunna ha roligare, säkert.


Gitarr..

Nu lutar det åt denna...

Riktigt trött på det här nu! Jäkla struligt & stackarna på Forss måste ju tro att vi är dumma i huvet. Ena dagen är det en virrig mamma, nästa gång en virrig mamma & en virrig men bestämd unge, sen nästa gång en av deras "stammisar"... haha alla snackar vi om samma gitarr, samma beställning.
Krångligt!

Nu blir det en latte, sen en sväng t stallet.
Puss&kram

Nu jäklar. Nu är vi igång igen!

Jag går till köket för att prata med mamma:
-Nu är kapten konus igång igen.
Mamma:
-Ooh, no...

haha nerå, så illa är det inte! Det är faktiskt roligt för jag tror att det kommer bli väldigt bra sen! ;)

Jihde lämnar Idol

Slutar Peter Jihde lämnar ”Idol” efter fyra säsonger som pro
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2010/article8349458.ab


Riktigt synd måste jag säga...


Replokal!!

Ni vet ingen som har en replokal i Katrineholm eller Vingåker(med omnejd)? Jag & mitt band jagar en lokal, vi behöver bara ha en lokal med Trummor, piano & bas. (jag har gitarr) Vi är inte i behov av någon hjälp, eller det har vi redan isf.

Jag tycker det är frustrerande att behöva åka till Asker för att repa!!!

*Suck*


Neo

Härligt. Härlig musik. Härlig kille.
Jag har tydligen inte tröttnat helt på hans låtar för nu dunkas dom på högsta volym!! :D



Neo

Är drömmar sanning?

Asså, 2 nätter i rad har jag drömt "mardrömmar" om en sak. Men frågan är om det kommer bli så, eller om det bara är drömmar... Fy om det blir så. Då vill jag inte. Inte alls. Men han sa ju att det skulle bli bra. Och, Fan.
Varför skriver jag det här här igentligen? För att jag vill att alla ska fråga vad det är om? Nej. Jag vet att ingen fattar iaf.

Inget att göra, men endå inte tid att blogga...

Hej, hej! Asså, sry för att jag inte bloggar. Men jag orkar bara inte ibland. :P

I söndags var det helt awesum! :) Åkte buss till stjärnhov. Ok, det tog väl typ 4 tim & så fanns det ingen mat att köpa i hela Flen men jag kom fram iaf! :P  Sen åkte vi till Södertälje på Zekes. Vi var typ 30 min sena, men inte gjorde det nått för Zekes var 1 tim & 30 min sena!! :O Men kvällen var helt jävla asbra. Som vanligt när det gäller "våra" zekes-pöjkar. Sen nästa dag så bara myste vi lite hemma hos Carro. Kollade lite film & så. *gilla* Sen var det 3-4 tim på bussen hem igen.

Lite bilder:


Så här såg det ut när vi kom 1 tim efter att dom skulle ha börjat... :/

Fina, fina Simon. :)

När Carro fotar Anton ser han alltid ut så här. Jag vet inte riktigt varför men..

...han kan ju se glad ut också så klart! :D

Snygg-Rickard.

Haha! fan va jag älskar den här bilden!!

Cajjooo!!

Jakob med söt-bus-blicken! :)

Mathias. Underbart fina han. :)


Tack alla för en fin kväll & tack Carro för skjuts & husrum! ;)

Sen ja.. restan av veckan har jag inte gjort så mkt. Spelar ganska mkt gitarr & sitter vid datorn. Har jobbat med lite filmer jag lovat att jag skulle lägga ut på Facebook. När vi spelade Drive på Julavslutningen & även dom som spelade The show must go on. Sen blev det några extra timmar då J ville att jag skulle lägga upp en video till. Den från slottsdagen när madde sjunger. Haha Hon har hela tiden sagt att jag inte får lägga upp den. "Men hon vill se den iaf!" haha Jaja, virrigt folk det där. Men vad gör jag inte..?Snäll som jag är så fixade jag jun den  också! ;)

Men, men... Nu ska jag faktiskt läsa. *stolt* Fick ju faktiskt en bok i julklapp. Eller jag önskade mig en bok & fick den av min kära bror.


Hörs senare! (kanske)

Skaffa mig ett liv?

Ok, jag är nördig. Men Carro du måste kolla!! Ska vi slå till direkt eller? Skrammla fram lite slantar..? :)

http://www.blocket.se/skaraborg/Fender_Telecaster_Vintage_Hot_Rod__52_31186552.htm?ca=12&w=3

(Historien om varför jag kollar på Fender gitarrer. Den kan vi ta en annan gång.. :P )


Kännsla...

Kollade just på några bilder från Lag-SMet. Bilderna var från framridningen till hoppningen på lördagen. Det läskiga var att när jag ser bilderna, kommer jag precis ihåg kännslan jag hade när jag travade runt där. Helt sjukt fantastiskt! :D *dreaming*





-Tagga Lag-SM fälttävlan 2011 med Team Shov!-


Dagens Låt:

Dagens Låt:

Jay Smith – Like A Prayer


Yeeey! We go girls! ;)

Hejhej!!

Dagen har varit riktigt bra! Började käpprätt åt skogen.. haha När vi kommer dit kl8 så börjar vi med att johan kollar lite på min gitarr, sen snackar han & Per lite. Och plötsligt säger Johan bah: Men asså, var är "kongasarna"? Då har per glömt/visste inte att vi skulle ha dom!!? Så då blir vi tillsagda att rusa ner till musiken & hämta dom. Dock så är det så när att när vi kommer ner så var det låst. Då skickar jag lisa o hämta nyckel. Sen när jag & Sofia väntat i evigheter & höll på o frysa ihjäl så gick vi tillbaka till aulan & så fort jag kommer in säger johan bara: ska ni ha nyckel eller? haha då har lisa bara sagt till per, som sedan försvan direkt. :P jaja..
Nej sen gick det bra. Lite stressigt & bökit, men jag tycker att iaf min grupp gjorde 3 st kanon-framträdanden! Har allihopa på film så har sett oss. ;)
Sen höll jag på hela dagen & letade efter någon som kunde skjutsa mig hem. Eftersom jag hade gitarr & 2 kameror så kunde jag ju inte gå hem i -20! :O Haha Asså, helt sjuk. Hittade ingen som skulle åka bil hem... Men då ställde bästa Johan upp o skjutsade mig. Sneel han är! :) <3

Ah, juste. Fan han slutade ju idag... tihi Jag, Sofia & Lisa hade fixat en lite present till honnom. Ett signerat plektrum. Tror han faktiskt blev lite glad för det.   Asså, när jag från första början fick reda på att han skulle sluta blev jag ju jätteledsen. Men nu är jag inte ett dugg ledsen! Eller klart, lite. Men inte så farligt. Det har varit så jäkla bra den här terminen & jag har utvecklats någe sjukt mkt, & jag känner att jag måste va tacksam för det. Och sen tror jag att jag lixom har blivit "pushad" i rätt riktning. Och jag tänker ju absolut inte som några anndra elever sa:"Oo, vi kommer alldrig mer se johan nu när han slutar!" I helskotta heller! Mig blir han inte av med i första taget! ;) moohahaa!

Jaja, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. "Får" inte enns lyssna på musik. Har riktigt ont i öronen nu igen. Tror tyvär jag får följa kapten konus råd o åka till en läkare o kolla upp det ordentligt ist... :/ Men ni vet, jag & sjukhus..

Hörs!

Det här är bara början, det här är mycket större än vi vet...

Elisa's – För det här är bara början


..för vi vet vad vi kan!

<3

Dagens Låt:

Dagens Låt:

En LaD låt.. (för ovanlighetens skull..? ;) )

Fullmoon heart- Love and Duct Tape


Helt awesuuum låt av grabbarna! Har även fått den stora äran att lyssna på demo inspelningen.(som anndra person utanför bandets närmaste, tror jag han sa..?) Och fyfan va bra det var. Helt tagen. Låten är såå grym! :D

Längta till nästa spelning nu.. haha

Idag & imorgon...?

Hejsan svejsan!

En nervös jossan här.. haha

Dagen har varit fett göttig! Var typ bara vi & en klass till på skolan som hade mentorsdag idag. Det gillar vi!
Vi hade dock 2 lektioner -So, betygsutdelning & slöjd.
Men annars så har vi hela dagen kollat på en film/serie. Skuggornas Hus. Helt grym! Såklart var det bästa Maddes film. haha Bästa asså. Den var riktigt bra faktiskt, lagom läskig. ;) Sen fick vi långlunch också så jag & mina brudar (Sanna, sofia, amnada & även Josefin, Erica, aja & jennifer) gick till dallas & käkade. Konstaterade så här iefterhand att anledningen till att jag inte ätit knappt något på hela dagen är att jag är nervös inför i morgon. Varför ska jag alltid va så här "dagen-före-nervös"? Jag kommer säkligen inte va nervös i morgon iaf. :P Skulle va för att jag inte vet vad jag ska spela på som kan göra mig lite pirrig, dock. Jaja..

Ja, för er som inte vat det så ska jag & bandet(Lisa, Sofia & ella) spela på "julavslutnings konsert" i morgon. Incubus låt Drive blir det. håll tummarna för oss & kom gärna o lyssna! ;)

Just nu sitter jag o lyssnar på Paul Lötberg.. Är väldigt inte-possitiv redan innan jag lyssnade första gången, då jag hört en riktig skitsak om honnom från en som spelade i ett av hans tidiga band. Asså, villka människor det finns! :O Hämskt... Men asså, ang hans röst nu. Han sjunger ju lixom inte falskt, han sjunger nästan mekaniskt rent & han har väl ingen vidare sångröst..? Inte är han snygg heller... haha Nej, ingen favvo det inte!

Ska väl åka till Stallet nu, sedan packa i ordning & fixa kläder & så till i morgon. :)

Hörs!
Puss-hej!

Dagens Låt:

Dagens Låt:

haha tänkte ta en Nisse Hellberg... men, haha nej.

Denna är smått awesuuuuum!
Dredg – Ode To The Sun


Tralalalalaa..

Livet leker. I'm so happy! Repet med bruuudarna idag var riktigt roligt. Just nu är allting underbart! :D

Troligen mentorsdag i morgon. Tur att vi har världens bästa mentorer. (dom 2 som börjar på M iaf.. ;) ) Sen på onsdag ska jag ju spela hela dagen. Visst sjutton! Fixa filmkameran, NU! Sen jul & på Söndag blir det södertälje med bästa, saknade Carro! Fan va jag längtar! :)

Ha´t bäst ni med nu!

Puss

<3

Fan. Jag gråter. Saknar jag det så mkt utan att känna det? Behöver jag höra, för att förstå? Kommer jag någonsin släppa? Kommer jag någonsin glömma? Är det dom, eller vännerna? Musiken är mitt allt. Men är jag påväg åt rätt håll? Behöver jag vända & släppa det som betyder något just nu? Eller vadå, vill jag byta ärliga människor som jag betyder något för mot oärliga & falska som jag inte betyder att skvatt för?

<3

(Förlåt, men jag blev så chockad över min egen reaktion. Sry...)

Go kväll...

Nej, fan va jag är trött.. tror jag ska gå o ducha sen lägga mig i sägen & läsa nån härlig bok som mamma hade.. Tror den hette typ "spela med ackordanalyser" eller något liknande, alternativt boken "jobba din häst vid tömm". Båda känns fantastiskt lockande! :P

Imorgon blir det väl skolan. Hoppas på att engelskan blir höjdpunkten.. sista enegleskan innan jul så. Hm.. bara madde har kommit hem trotts totalt flygstopp! Ooo-no! :S Ajaa.. vi får la se.

Sen blir det nog rep i asker i morrn efter skolan. Har hört att lisa satt fast i Göteborg, så kanske inte iaf.. haha Illa, illa. Jävla snö asså. Den kommer förstöra min dag! :@

haha ajaa, som ni märker är jag sjukt trött.

God natt. Sov gott & vakna torrt!



Förresten! Det är ingen som ska åka åt Flens hållet på annandag jul som jag skulle kunna lifta med? :)


Incubus -live at Red Rocks

Jag kan inte annat än rekomendera alla musikintresserade att kolla på detta. Helt fantastiskt, enligt mig!

Dagens Låt:

Dagens Låt:

Incubus – Paper Shoes


Bra. Eller vad säger ni?

Örebro igår!

Hej hopp alla!

Nu sitter jag & funderar på hur jag ska lösa det med resa till Stjärnhov annadag jul.. Tåg är ju spännande. haha Tror jag ska försöka hitta nån buss ist... Men går dom då? Det vet man ju inte heller! Haha jaja, då ska det iaf bli ZEEEEEEEKEEEEEEEEEES med bästaste Cajjo! Kommer bli askul. Var ju fan aslänge sen.. :/

Igår var jag iaf Örebro. Mamma & jag började inne i stan & sprang sunt där & kollade efter skor t mig. Till slut hittade vi ett par precis sånna som jag har velat haft! :D Sen gick(!!?) vi till musikbörsen. (ett antal kvarter bort. Det var detsutom snöstorm!! :O ) Där hittade vi faktiskt det vi skulle ha. Eller nästa.. Var en sak jag skulle ha, som var väldigt viktig som dom inte hade. Men,men.. (kan inte skriva vad det är för det är en överaskning. & man vet alldrig om han skulle råka läsa min blogg... haha ;) ) Nej men det jag skulle ha va någon typ av väska/case till gitarren & ett axelband. Det fanns iaf. :)

Är lite bekymrad över min gitarr.. Den är ruskigt svårspelad pga att strängarna ligger typ en halv killometer ifrån vid stallet.. Rätt kört asså.. Men hoppas att jag kan få den fixad snart. Det blir inte just nu iaf. :(

Lite bilder..





haha dom där sista bilderna var bara min kära bror som hade lite tråkigt när jag spelade lite för han & mamma... ;)

Puss & kram, skumbanan!

Lite om veckan...

När jag var i stallet nyss insåg jag att jag inte hade bloggat sedan i måndags. Fy på mig! Men försvarar mig med att det inte är någe roligt alls när man inte får en enda kommentar på nått man skriver? Är det så ointresanta saker bara..? :(

Ajaa..

Tisdagen var en helt vanligt tisdag vad jag kan minnas..? Mina tisdagar går alltid ut på att längta till onsdagarna, så alla tisdagar bara förträngs sedan.. haha ;)
Onsdagen var en riktigt niceeeeee dag! på många sätt. Förmiddagen ängnades åt att skriva en saga på engelska, så madde skulle bli nöjd.. haha Sen skulle vi typ ha lite genrep på musiken för oss som ska spela upp, så hade lite senare speltid. Gick ner & sa faktiskt ett par ord till min musiklärare Per. (Woow! Inte varje dag det händer inte!!) Sen kom Johan & så började vi diskutera min blivande gitarr igen. Mamma & jag skulle ha åkt till e-tuna & hämtat en Gould gitarr, dock kom Johan fråm till att den inte var nått o ha. Så då blev det ändrade planer..
Repet gick asbra förutom att jag hatar att spela på skolans jävla icke intonerade & misshandlade Fenter gitarrer. *suck* Men hade la inge val. :P Vi är iaf gryma!! :D haha Sen tyckte Johan att jag skulle hänga med honnom till Norrköping ist o kolla på gitarrer. Och det verkade ju som en väldigt bra ide! Så hela eftermiddan var jag med honom i norrköping. Vi hittade tyvär ingen gitarr som var särskilt jättebra. Så inget köp där. Men sen på vägen hem ringer mamma, då är hon på Forss & frågar om hon ska köpa förstärkaren jag skulle ha. O det skulle hon ju. Sen några minuter senare, efter att jag överlagt lite med Johan bestämmer vi att jag tar den guldiga J&D LSC:n som dom hade där. Så fick jag byta den mot LC3:an när den kommer sen! :) Så nu har jag både gitarr & förstärkare! Tjoohoo! ;)
Den jag har nu ser alltså ut så här..:

Den är nice. Fast måste försöka hitta någon som kan sänka strängarna lite... :/

Sen igår var en rätt nice dag det också. Levde på dagen innan då med. haha ;) Nej men skolan är jävligt lindrig just nu. Sista veckan lixom...
Det är typ som idag. Då börjar vi 9 med svenska. Då kollade vi på film. Sen hade vi 15 min matte, så spelade vi kort. Sen var vi på Friends julspel. Sen på Non var vi o kollade på fotbollsturneringen. Sen hade vi lunch. På Son kollade vi på film. Sen slutade vi. Eller nja.. igentligen skulle vi, enligt schemat ha väntat en timme, sedan kollat på fotboll i 15 min sen hade vi fått gått hem. :P Men då övertalade vi våran mentor att vi skulle få gå hem ist. Så började 9 & sluate 1 idag! :) Det gillar vi! haha

jaja, som ni kanske märker är jag inte jätte taggad på o blogga.. Men i morgon eller på söndag åker jag till Örebro & köper det sista till gitarren. Och sedan på måndag blir det rep med bandet i Asker! :) & då ska jag även ha med min gitarr. Riktikgt nice. Sen har jag sån jävla ångest för vad jag ska spela på på uppspelet nästa onsdag.. Beror på när jag kan få min sjusterad!! :S Det löser sig säkert!

Puss&Kram alla!

Juste! Mitt hår..

Har nog inte riktigt presenterat min nya frisyr för er, kära vänner?
Klippte mig ju för... tja. är det 2 veckor sedan. Tror jag. :)


Ist för att fråga vad ni tycker säger jag helt enkelt.
Jag gillar det iaf! ;)

Dagens Låt:

Skulle inte tro att någon av mina vänner har missat att (kanske världens bästa band?) Love and Duct Tape är i London & spelar i helgen! Så jävla nice för dom, synd att inte lilla gropie-jag kunnde va där.. Men, men.. Tror jag får hålla mig till sverige. haha

Självklar blir dagens låt en Ladt låt! Vad annars lixom? ;)

Love and Duct Tape – Confession of a Roving Mind




.


Love and Duct Tape


Lucia!

Hejhopp alla!

Känner att min uppdatering här är lite halvdan... men det får ni stå ut med! ;)

Asså, lucia måste vara absolut mysigaste högtiden på året. Åtminstånde som man får fira med klassen & så. Iiih, vad jag tycker det är mys att tåga till kyrkan med facklor & sedan kolla på lucia. En av årets höjdpunkter helt klart, & en fantastikt fin tradition! :)
Ja.. sen har jag ju lussat själv både lördag & söndag. I kyrkan. vi konfermander fick vara med ungdomskören o sjunga, & det gick ju asbra! :D Riktigt fint lät det & kul var det ju också då.

Sen måste jag skvallra lite här också om "mitt" band. Tihi. Nu är vi på g! Funderas förfullt på bandnamn bara. Men vi är redo o dra igång o repa  typ direkt nu! Sen ska jag jag bara få min gitarr... *suck* Detta gör mig så¨sjukt trött!!! Blir så less på skiten... :(

Men eh, snart är det jul. Det blir en lite speciell jul för oss i år. Kommer bli så att både emil & jag kommer ha fått våra klappar innan julafton. Så blir väl i bästa fall ett par paket på julafton... Sen kommer vi även åka till ullared 8-9 januari! Så det får bli lite som en julklapp till hela familjen! haha vi är lite udda.. ;)

Fan. Nu ska jag fortsätta mysa o lyssna på fin musik.
Hörs vänner!

Vinnare i Idol 2010!



Go Jay!

Replokal!!

Replokal -Check!

Japp! Härligt det! Lokalen var asfin. Typ precis nytt- Dock halvtaskiga gitarrer men min egna är på g o kommer på onsdag eller torsdag. Härligt! Nu är nästa steg o hitta på ett bra bandnamn... ;)

Nu sitter jag hemma hos Sofia. Vi har kollat på idol & ätit kebabpizza. Mumms, mumms! :)
Jay är ju fantastiskt bra... Synd bara att vinnarlåten passade Minnah bättre. Men ja..

Blir Lucia grejj både imorgon & på söndag kväll. Med kyrkan. Så är det o va konfermand! :P haha

Jaja, hare bra!
Hejja Jay!

P&K

Mot läppe & vidare!!

Så!
Hejsvejs!
sitter hemma hos sofia. vi måste gå typ nu om vi ska hinna med bussen..
Vi ska med Lisa hem & sedan ska vi åka o kolla på en replokal. kommer bli nice & håller tummarna på att det är ett bra allternativ!:)
hörs senare!
(min mobil är pajj, men finns på fb...!)

:D

Heeeej!

Nu är jag glad! (tror jag) Jag har bestämt förstärkare & ev även en gitarr. :) Ska bara se vad "Kaptenen" har att säga om dom... haha Härligt! Jag är nöjd! :)



Förstärkare: Roland CUBE20x



J&D brothers LSC Gold
Eller...

J&D brothers LC3

En tumme upp för det? ;)
Nu blir det kaffe & lussekatt. Mmm...

Winnie and Diana in the snow...

Bilder från idag finns på Facebook i albumet hästar! In o kika vettja! :)




Ynklig..

Hejhej. Nu är jag hemma igen. Fick åka hem från skolan iaf. Mår piss.
Det jag gjorde i skolan var att spela neger & president på matten, sen kollade på på idrotten. Sen fick jag ringda mamma så fick hon skjutsa hem mig innan hon drog till jobbet. Jag hatar o va sjuk. Hatar o va borta från skolan. Nästa gång får jag inte va nära nån som är sjuk.. skulle tro att det är madde som smittade mig.. :P

Nu ska jag sova lite. ska bara dricka upp det sista av mitt te.

Hörs!

Så kan det gå, så kan det gå...

Igår skrev jag på facebook: "Ser fram imot morgondagen. Fast det är en ganska vanlig onsdag.. :) Men jag känner nästan att det kommer hända nått possitivt mitt i denna negativa röra..."

Men, klart. Det var väl gasnska possitivt. Ett tag. Sen blev det negativt ist. *suck* vet inte om jag ska vara arg, besviken, ledsen eller inge dera... Jaja, det löser sig väl tillslut!!

Hoppas ni mår bra. För det gör inte jag. Hejdå!

RSS 2.0