Jaja... jojo...

Kul liv jag har.. NOT!

Tjoohej!

Sry, men bloggen kommer o vara nere på obestämd tid. Då min dator har chrashat. :(

Ni får gärna höra av er på mobilen om ni vill nått..;)

:

Ännu en gång deppa jag ihop precis när jag kom in på Facebook. Jag skiter i det här nu. Kommer kanske inte blogga på ett tag. Försöka låta bli datorn. Glömma allt tråkigt lixom.

jag vill inte att nån ska tycka synd om mig. så snälla gör inte det.


Grace Kelly



MIKA – Grace Kelly

Det är som det är... eller hur?

Just nu mår jag inte riktigt bra. Är jävligt ledsen faktiskt... Jag hatar när jag har planerat nått som jag sedan inte får genomföra. Men jag tror jag har gett upp nu. Har till & med prell. avbokat janne jönnson träningen för o få pengar. Jag trodde mamma skulle säga ja då. Men inte heller... Fan.
Taskigt.

Nu ska jag sluta deppa. Är slut på batteriet i datorn om några seckunder. Finns på mobilen.

Hörs! *kram*

Jag dör.

Ja, faktiskt. Jag kan inte gå in på någon toalett här på campingen utan att få panik. Total panik.
Det är sååå sjuuuukt mkt spindlar här!!!!?!?! O jag med min spindelfobi får ju panik o börjar typ gråta om jag inte kan gå därifrån. Det är inte roligt. Ska sminka mig i husvagen ist idag. Sen bara jättefort gå på toa o platta håret där borta... Det måste gå.. jag måste klara det...

Vi hörs. (Om jag lever....)

Lyssnar just nu...

Just nu lyssnar jag på...:

Roy Orbison – Oh, Pretty Woman
Bobby Darin – Splish Splash
Flamingokvintetten – Gamla kära tuffa tuff-tuff tåget
Lasse Stefanz – En Man Som Han (A Guy Like That)
Larz-Kristerz – Med tårar med smaken av salt
Östen Warnerbring – Du Borde Köpa Dig En Tyrolerhatt
Lill-Babs – Är du kär i mej ännu, Klas-Göran?


Ja,, jag kan lägga upp hur många låtar som helst men... :P Några stycken iaf... haha

Trallallallala....

Hejsan!!

Sitter i förtältet nu. Har prcis ätit. Idag har vi varit en liten sväng in till Ribersborg. Det var väldigt, väldigt roligt! Dom håller på förfullt o fixar med alla hinder till terrängbanan. Det var ju inte klart, men det var iaf  väldigt roligt o kolla in det som fanns på plats nu. Stooora hinder är det... Men det är kul när man märker att det börjar bli mer & mer säkerhetstänk innom fälttävlan. Det var t.ex. inga kanter på hindrena, alla var rundade. Sen var det ju lite rivningsbara också! :) Det är bra förs sporten!




'
Gick en sväng runt campingen igår kväll också...


Hörs!

In tha car.

Hej alla!

Sitter i bilen. Vi är någonstans på E4. Har åkt sedan 8 i morse. (tyck synd om mig... :p ) Vi är lite mer än halvvägs nu. Känns bra. haha

ja... fan vad ska jag skriva... Jo! Jag har hittat värsta dansbandskivan i pappas bil! :D haha Tror den heter typ "Go'a dansbandslåtar" eller nått liknande. haha Det är typ Vikingarna, sten & stanley, lasse-stefanz, sven-ingvars... & ja.. på den nivån!! Haha mamma bah: Inte enns jag tycker den är bra... *asg*

Jaja... vi hörs senare! Om jag har nått bateri kvar i datan sen.. :S

Puss & kram, skumbana!


Nuså...

Hejsan vänner! :)

hoppas ni mår bra o så!
Nu sitter jag o kollar på Lotta på Liseberg. Trevligt. Mamma gör mat.
Hästen är vid stensjö nu. första rapporten från lina var att det hade gått bra. Känns fint då då. Har fixat allt till knainerna o så också. Så är redo o åka i morgon. Vi kommer åka vid 8 i morgon så vi är där vid 6-7 kanske... Ush, vad tråkigt jag kommer ha.. :/ Men, men.. var järna sociala på mobilen! ;)

Hörs!

Puss o kram...

Har Inge(läs mkt) att göra lista.

Namn: Josefin Andersson
Kallas för: Jossan
Stjärntecken: Fisk
Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar:
Hål i öronen...?
Tatueringar: Nix
Längd: Oj, ingen aning.. :P Lagom.
Skostorlek: 38
Hårfärg: Rött? Guld? Koppar?
Fräknar: Mmh...
Citat: -
Kär? nix. Eller jo...

Önskar du att du bodde någon annanstans? JAA!!
Tycker du att du är attraktiv? Hm.. haha nej.. jag tänder inte på tjejjer..?
Dricker du? då skulle inte mamma bli glad...
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? Nått bra.. varierar mig lite, men brukar ha nått som är för skadat & slitet hår. Det funkar bäst på mig.
Vilken parfym använder du? Nån Adidas.. Fast snart slut så ska köpa en ny nästa vecka. ;)
Vad är du rädd för? Det mesta..

Gillar du att tvätta? Nää
Har du någonsin träffat någon från internet IRL? Ja, absolut. Många. :)
Stockholm är… ? Favoritstället!! Underbart!
Göteborg är… ? Är länge sen jag var där men.. då gillade jag det! :)
Land du vill besöka? USA, Polen

Favorit…
Kläder
: Snygga, men bekväma kläder.
Film: Ojj... den första jag kommer på just nu är Hanibal rising-ondskan vaknar. Den är grymm..
Bil: godisbil...? ;)
Serie: -

Senaste…
Boken du läste?
Live to win-Andreas Carlsson
Personen som du pratade med? Mamma. (om inte sms räknas?)
Personen du fick e-mail av? Facebook...? haha nej  men Lina.
Personen du fick brev av? Hm... Sörmlands kaninhoppare tror jag... Eller Svenska kyrkan.. :P höhö

EN vän.

Jag har en vän. En enda. Det känndes bra. Men det kan också kännas mindre bra.

Varför har inte jag några vänner? Vad gör jag för fel?

Rubrik: Se nedan...

Rubriken till detta inlägg: Lyckad tävling-fast endå inte, hårddisken-på ställe nr 2, SM-skiten som har uppstått, veckan som kommer-Malmö-hästensträningsläger-klantChristian, alla Scotts & Zekes spelningar O.S.V

Så! Nu när ni har hört rubriken så kan ni avgöra om det är nått o läsa elr bara skit! ;)

Hejsan alla!

Jag orkar inte fundera på hur länge sedan det var jag bloggade. vill igentligen inte, men känns bra o skriva av sig allt skit!

Vi börjar med tävlingen igår. Dressyren gick så bra som väntat! Var skitglad efter det, men fick UR KASSA poeng av dommmaren. Efteråt har vi kommit fram till att dommarhelvete inte gillade bruna hästar för alla bruna fick skit poeng.. hm.. jaja.. Sen var jag felfri i banhoppningen. Kanonbra kännsla! Sen terrängen.. ja.. jag gillade banan. Förutom en grotesk låda som var hinder nr 4.
Det gick bra fram till hinder nr 6a-b. då jag kom lite för snabbt, det var bara 2 galoppsprång rakt fram till hindret & underlaget släppte så fick ett stopp där. Sen gick det bra fram till hinder nr 9a-b. Där var det 3 korta eller 2 långa språng som gällde. Tänkte rida på 2, men sen svek modet lite  för W så hon sprang på sidan. Tog om det & klarade det på 2 galant! :) Sen gick resten av banan bra med! Kom i mål & var skitnöjd! Sen så skrittade Petra & jag av lite runt där. Satt o bluddrade om hur ritterna hade gått & så. Sen. ja.. helt plötsligt kom jag på att jag hade varit TVUNGEN o varit felfri i  terrängen för o få starta på SMet.. Lina & jag körde lite terapisammtal sen när hon kom & diskuterade lite om hur vi skulle göra nu.(hon hade också glömmt det men..) För o sammanfatta tävlingen så var jag nöjd! Riktigt nöjd!

Men, nu ska vi snacka SM-laget. Som sagt så måste jag kvala för o överhuvudtaget få rida. Så jag ska rida 1 ev. 2 tävlingar till innan. Så är det bara o hålla tummarna för att det går vägen! Men vi har fler problem o oroa sig för...
I från början så var det så att Lina(min & Petras tränare) ville att vi skulle rida i ÖFKs SM-lag. Vi sa att vi ställer upp. Sen så skulle Jenny som är ÖFK ryttare &så rida. Men sen så fick vi lite panik & drog med en som kan rida 90n. Tror hon heter Magda. Men innan det så hade vi en 80 ryttare till, Emma. Då är vi alltså 5 st. Varutav 1 rider 90. Så får det inte va insåg vi för ett tag sedan. Utan endera så måste en till gå upp o rida 90(2 i 90 & 3 i 80) Eller så måste vi "peta" en ryttare(1 i 90 & 3 i 80). Så som det ser ut nu så får inte jag rida. Det känns skit. Det är ju jag o lina som har "startat" laget så hade inte jag varit på så hade det inte varit nått lag alls. O nu får inte jag rida..? MEN, om jag kvalar nu så har jag större erfarenhet än Emma, så då får jag rida... Så: Jag måste vara felfri i nästa terräng! Inte kul o rida med dom kraven inte... men ni får hålla tummarna! :P

Sen så är det min fina, älskade, hårddisk. Janne som vi lämmnade den till först säger  att det är motorn som är trasig. Att betala för lagning: 18 000kr (startavgift) Inte ok. Inte alls. Men nu är den på nästa ställe. ;) Man får inte vara dumm heller! Så vi får se vad dom säger där...

Ja, på Tisdag drar jag på semester. Sjönt. vi ska ner till Malmö & gå på Världscup & SM i fälttävlan. Gött som fan!! Jag längtar som bara attan! Sen blire Ullared på vägen hem... :)

Sen blev jag jätte glad för Lina ville att jag skulle lämmna hästen till henne när jag åker på semester. Asså, kan det bli bättre än att enns tränare rider hästen när man åker på semester..? Nej, det kan det faktiskt inte! Så vi bestämmde att vi kör dit W i morgon bitti. (då var det tänkt att vi skulle åka i morogn) Men sen, så fick Lina lov o åka hem till Örebro för att hennes sambo Ch hade tappat bort bilnyckeln!? *suck* så vi får köra W i morgon kväll ist. sen får Ingela som vi har W hos i vanliga fall åka o hämta henne på lördag. Jaja, det blir nog bra det... :P haha

Sen har jag ett "depp-ämmne" till. Jag måste ställa in alla Scotts & Zekes spelningar. Alla. Fan. Det finns varken tid elr pengar. (framför allt inte pengar) & det är ju då för att vi har fått slänga in 2 extra tävlingar & en svindyr träning för Janne Jönnson o.s.v.. det känns sååå taskigt mot Carro nu.. Jag hade ju faktiskt lovat henne att följa med på Zekes i Tumba.. Fan asså... (om ni vill veta så sitter jag o gråter nu, jag hatar o prioritera. Men hästen måste gå före..)

nej, nu orkar jag inte med mer. Nu ska jag glömma det här lite o kolla lite roooliga grejjer ist.

Hörs!

Extrema sammlare...

Sitter o kollar på Extrema sammlare på 3an... Asså, vi tycker vi har saker överallt.. men det där?
Vad sägs om ägg från förra året, ost som gick ut -07, ruttet kött & mkt mer? Asså, fan va äckligt!!? Hon kastar ingen mat alls. Hon sparar allt. Spelar ingen roll hur gammalt det är.
Det var bara ett exempel hos en persson. Ni får kolla själva det är helt sjukt. Folk som inte kommer in i sina hus för att dom inte kan kasta nått.. Ja..

Nej, nu ska jag fortsätta kolla. Äta svingoda nötter. Ni vet sånna där som man köper på marknad. Olika små påsar. Mmummms... :)

Ha de'!

Upp med hakan nu...!!

Ja, fan nu får jag rycka upp mig lite! Eh, det var ju "bara" bilder!!? (fast jag vet att det är inte alls bara bilder men...)

Idag har jag inte gjort nått särskilt. Tränade dressyr på w förut. Gick KANON!! :D Det gillas innför trävlingen på Lördag! I morgon kommer Lina med tåget hit o ska hjälpa mig lite. Det blir bra. Har nästan packat allt klart inför tävlingen så vi ska kunna åka till Läppe i morgon kväll o hälsa på kaninhopparna. Måste det. Sen på Lördag är det ju fälttävlanstävling i Mantorp. Kom järna o kolla! Det är fett roligt!! ;)

Nej, nu ska jag fortsätta bearbeta mamma o pappa. Försöker fixa så vi åker via Gbg till Malmö & sen via ullared hem... Dom nappade inte... :P Men jag VILL till Gbg på tisdag kväll!! Iiiihh, vad jag vill det!! Men pappa bah: Har inte du sett dom tillräckligt många gånger snart? Åååh, vad irriterad jag blir!!? Jaja, vi får se. Men troligtvis inte iaf.. :(

Sen asså.. fan vad jag är bortskämd.. nu har jag anmält till träning för Janne Jönnson(fd. förbundskaptenen i Fälttävlan & typ sveriges mest eftertraktade tränare) i Örebro... 1150 kr tror jag det blev. +2 resor till Örebro med bil & transport... Ush, vad pengar..!

Fan. Nus ka jag typ.. fixa lite grejjor på datan.. sen kolla på Himmelblå. En suuperbra serie som går kl 21 ikväll.

hörs!

Drömmar...



Drömmar. Ska man älska eller hata dom?


Ännu lever hoppet kvar...

Det finns hopp om att rädda lite grejjor från hårddisken. Men han som vi pratade med var inte hoppfull alls... Han tror, med tanke på ljudet den ger ifrån sig. Att den har repat sönder hela själva spardisken.. lixom... :( Inte bra. Men han kommer o hämtar den snart o ska kolla på den. Hoppas det går o fixa... Uuuhuu... :'(

Jag sitter o funderar på vad jag kommer sakna... Bilderna från 2007-08 har jag sparat det mesta på cd. Så det finns iaf. Men det jag saknar är alla bilder från 2009. Precis ALLT!! Jag har typ inte en bild... Grejjorna från 2010 har jag iaf det mesta på FB o så... det som är nått o ha. Det jag gråter mest för är att ja fick 2 st suuuuuupercoola bilder när jag var på Zekes på Pride. En bild ligger på skrivbordet. Den anndra är borta. Den var så sjjjuuuuukt snygg... Fan också!!? Jaja.. inte deppa nu...

Sitter o lyssnar på Jakobs myspace. Nice. Men nu ska jag nog gå över till o lyssna lite... hm.. något på Spotify så jag inte tjatar ut dom där 2 låtarna totalt! ;)
Förresten. Har ni lyssant på Jakob? Så sjuukt fin röst!! Lyssna nu! http://www.myspace.com/jurassicjakob
Sen tycker jag att ni ska åka på Zekes o höra live.. Ännu bättre! ;D

Nej fan. Nus ka jag fortsätta deppa. Sörja. Idag är det svarta kläder som gäller.

R.I.P älskade hårddisken...

.

Timo Räisänen – Outcast


Varför så jobbigt?

Nu känns allting bara jobbigt. Fan. Liv-helvete!


Hårddisken...? :'(

Min hårddisk har pajjat. Jag ahr känt på mig hur länge som helst att den skulle göra det. Nu gråter jag över den. Känns larvigt. Men ALLTING är borta...!?!

Någon som vet någon som kan fixa den? Det är så att den går lixom men det låter som om något har hängt sig eller fastnat innuti den... :/

HJÄLP!! :'(


Divine är BRA grejjor!

Var inne o läste på Lotten i Divines blogg. Riktigt bra. Ska nog börja följa den faktiskt!

Detta inlägg är bra! Intressant...(inte för att det var någon nyhet när man har sett det med egna ögon men...)

http://divinelotten.blogg.se/2010/august/den-ackliga-sanningen.html#comment

"Det sägs att dansbandsmusiker har en tjej i varje stad. Och jag säger alltid att det inte stämmer. Men det äcklar mig något så in i helvete att se dansbandsmusiker som vi träffar när vi är ute och spelar på dansgalor och liknande, som man vet är gifta och har barn, och ändå tar med någon blond liten snärta in i bussen. Fy fan! Hur kan man göra så? Varför? Vad är det personen är ute efter? Är det något bekräftelsebehov? Jag förstår det inte, och det skulle aldrig hända i Divine."





http://www.divineweb.se/index.php?visa=start


Dagens Låt:

Dagens Låt:

Love and Duct Tape- Tought Luck

Home alone, you need some consolation,
but people tend to shy you like beams of radiation,
wheres the love, wheres the elevation?
You want it all but youre given none!
Me, Im staying at a place called heaven,
got in late given the number fifty-seven,
drinks on me, given a smile,
she looks fine and Im alright!


Round, round, round, round, round
Round, round, round, round, round
Round, round, round, round, round
Round, round, round, round, round


I hear youre singing that same old song,
your moaning it goes on and on,
but what goes around, comes around again!
Life sucks, you aint got no friends,
no ones got a hand to lend,
but what goes around, comes around again!


Well, the moon is up and the sky is clear,
you say youve got something you need to share,
most are fine, you are not,
complaining to me, say I mean a lot.
But tonight thats the last thing I want to do,
dont want to get within a mile of distance from you.
A deck of cards, Im your jack,
but Im going baby, never coming back!

Round, round, round, round, round
Round, round, round, round, round
Round, round, round, round, round
Round, round, round, round, round

I hear youre singing that same old song,
your moaning it goes on and on,
but what goes around, comes around again!
Life sucks, you aint got no friends,
no ones got a hand to lend,
but what goes around, comes around again!....


Wheres your head, have you got no shame?
Is your mind set on inflicting pain?
Hate to hear how you nag,
shape up mate, youre such a drag!
You dig your hooks in to my heart,
honestly, you cant be that smart,
burning all, bridges to
lala-land, a heavens mute!


Round, round, round, round, round
Round, round, round, round, round
Round, round, round, round, round
Round, round, round, round, round


I hear youre singing that same old song,
your moaning it goes on and on,
but what goes around, comes around again!
Life sucks, you aint got no friends,
no ones got a hand to lend,
but what goes around, comes around again!


Älskar den live. Introt. Munspelet.. Ooohh.. *gilla*


Ja men vad var det han sjöng nu då...? "wamalama bamalama"


Listen everybody let me tell you 'bout the rock 'n' roll
Feel that rhythm and it's really gonna thrill your soul
She said come along with me, to a land of make believe
She said wamalama bamalama rock 'n' roll is king

She loves that rock 'n' roll and she plays it all night long
That's all she ever tells me when I call her on the telephone
She says feel that jumpin' beat, and git up on your feet
She says wamalama bamalama rock 'n' roll is king

Oh let those guitars play
Play for me play for me
Oh let that song ring out
That's how it's meant to be

It rolls like a train that's comin' on down the track
She rolled over Beethoven and she gave Tchaikovsky back
She loves that drivin' beat, she goes dancin' on down the street
She said wamalama bamalama rock 'n' roll is king

Oh let those guitars play
Play for me play for me
Oh let that song ring out
That's how it's meant to be

When she comes around and I'm listenin' to the radio
She says you can't do that 'cause all I wanna do is rock 'n' roll
Now here I'm gonna stay where that music starts to play
She says wamalama bamalama rock 'n' roll is king
She says wamalama bamalama rock 'n' roll is king
She says wamalama bamalama rock 'n' roll is king
She says wamalama bamalama rock 'n' roll is king
She says wamalama bamalama rock 'n' roll is king


Electric Light Orchestra – ROCK 'N' ROLL IS KING


Dagens Låt:

Dagens Låt:

Flamingokvintetten – Gamla kära tuffa tuff-tuff tåget

Fan....

När jag skrittade fram hästen idag så funderade jag på om inte vår käre Jakob från Zekes hade någon myspace efterssom jag har sett att han har egna låtar ligger på sin Spotify...

http://www.myspace.com/jurassicjakob

Jag har inget så jag kan lyssna nu. Men jag måste se om det är det jag tror... Gilla i så fall! ;)


Ja men kanske iaf... :)

Tjoo alla!

Nu är jag sjuuuukt trött. Tränade ju terräng för Lina förut. Gick super! Håll på o gå riktigt illa en gång där i början.. men det gick bra! haha Hoppade på typ 2-* nivå idag.. hm.. Med 3 kombination med nerhopp & smalhinder i vatten. :) Det är joligt!

Satt med datorn i köket förut innan vi åkte. Satt o rabblade lite på Scotts tuneplan. Jag har ju sagt det att det blir väl fan inge scotts för enns då dansbandskampen. Sorgligt... Men sen satt jag ju där o deppade o läste lite namn på ställen jag känner igen. Sen när jag sa Degerfors så sa mamma nah: Men degerfors är ju inte så långt! Sen så går det tåg dit också.. Jag  bah: JAAAAAAAAAAAA!! HAHA! suuuuuuuper ju! :D Så det blir väl kanske där då nästa gång!

Enda grejjen med det är att det är samma helg som det är fälttävlan i Mariestad. Det är helgen innan SMet så behöver man en genomkörare innnan SMet så är det ju det som gäller... Vi får se! :P Är det nån som är intreserad av o hänga med så kan ni höra av er! (på Scotts alltså!) ;)

Ja.. har jag skrivit att jag är glad inför skolstarten? Jag är inte nervös längre. För hur det än blir så ska vi ha Madde kvar, o då är jag nöjd! :) Ska bli kul o börja skolan igen.. har så mkt jag vill berätta för mina vänner.(jag har faktiskt 2 st som jag kan snacka dansband med.. det är bra!) Sen vill jag börja så jag kan se till o få min LaDT demo som Johan lovade mig. Men jag vågar inte tjata på honnom... hm... jaja..

I morgon blir det nog en sväng till Tumbo o kolla husvagnar. Sen en sväng typ bortåt västsura. Kanske. Vi får se! ;) Kasnke Eskilstuna occkså... haha (virriga familjen Andersson)

Nej nu får jag sluta skriva! Mamma o Pappa har sagt åt mig att jag måste "smyg"-skriva. För dom hör inte vad dom säger på tv annars...
Jag måste sluta "slå" så hårt på tangenterna.. det är inte bra... :S

Hörs i morgon!
Pözz! xP

Tralalalala..

Så. nu vet jag vad jag gör i morgon... Det fixade Simon från LaDT..
Jag fixar klippet på dom & lägger upp det på Youtube för dom vill ha det på sin Myspace! :) haha
så äre mät.. roligt. Men då måste jag fixa det lite så det inte hackar så mkt.. :P
Ska höra med mamma om inte hon kan fixa det ist.. jag pallar inte med våran gammla dator.. Men jag känner att jag borde fixa det så dom får länka det om dom vill det. Särskilt eftersom dom vill att jag ska få massa saker. Nya demon & tröjja o grejjor... haha Roligt. Jag är glad nu.

Nej, nu ska jag fixa lite. I morgon blir det träning för Lina vid nilslund. Terräng. Sen prova Gabbes dressyrsadel. *gilla* håll tummarna för att den passar nu!!! haha

Jag är hekt flumm, så jag ska gå o sova snart tror jag...
Hörs!

Just nu lyssnar jag på: Flamingokvintetten (fråga inte varför)

Smile!

Hello!

Nu laddar jag om för o åka till stallet sen. Dressyr på banan med min lilla skithäst.. haha hm..

Hemmkommen från Eriksberg & Dressyren där. Trevligt som fasen! Kollade lite på S:t Georgen först. sen åkte vi till Willys & handlade. Sen åkte vi tillbaka o kollade på GP Küren. Grattis till Pia & Efendi som vann & till Ulla håkansson som blev 2:a, Sen ett Stort grattis till  Kristian von Krusenstierna & Charleston som blev 3:a! :)

Fotade lite. Bilder kommer på fb.

Cecilia(som har 2 hästar i vårat stall) tävlade också. Det gick väl inte så bra.. det var synd.. Får se vad hon själv säger sen efteråt! :P

Nej nu måste jag maila Lina om våra SM jackor & så ska jag maila Sandra om en sadel som vi var intreserade av...

Hörs!

RSS 2.0